Korpa

Prvih 5 online kupaca dobijaju 10% popusta na uređaje.

Canandi mapa
Canandi indicator
Canandi indicator
O nama

Naša priča

Mi smo tim iskusnih stručnjaka i mladih entuzijasta koji želi da svet učini bezbednijim mestom uz pomoć napredne tehnologije, kako za ljude tako i za pse. Podstaknuti pričama o problemima naših prijatelja lovaca koji su ostali bez svojih voljenih pasa, došli smo na ideju da im pomognemo da zaštite svoje partnere u lovu. Tako smo krenuli u saradnju sa Lovačkim Savezom Srbije i Evropskom lovačkom asocijacijom FACE jer smo želeli da prikupimo što više korisnih informacija kako bismo napravili proizvod u skladu s njihovim potrebama.

Okupili smo tim lovaca, inženjera, doktora nauka, poslovnih ljudi iz cele Evrope, razvili set inovativnih funkcija i pretočili ih u uredjaj za praćenje pasa koji lovcima donosi ugodnije iskustvo lova jer znaju gde su im verni pratioci.

Kvalitet našeg proizvoda je prepoznat i dobili smo početna ulaganja iz Fonda za inovacionu delatnost Srbije (2020) i StarTech-a (2021). Ukupna vrednost projekta je 145.000 EUR.

Ali tu ne zelimo da stanemo – razvijamo ogrlice za praćenje retkih divljih vrsta (jelena, šakala i dabra) u saradnji sa Lovačkim savezom Srbije.

 

Canandi team
Sa lovcima za lovce

Naši rezultati

Q4 2019

Sistem za zaštitu košnica

Na osnovu potreba pčelara, naš tim je krenuo u razvoj sistema protiv krađe košnica pčelarima po najnovijoj IoT tehnologiji.

Q1 2020

Pivot ogrlica za lovačke pse

Naš tim je razvio prvu pivot GPS ogrlicu za praćenje lovačkih pasa sa kojom smo mogli daljim testiranjima da dolazimo do saznanja u kom pravcu treba razvijati proizvod.

Q2 2020

Angažovan biznis savetnik

Verovali smo u ono što razvijamo i angažovali biznis savetnika kako bismo paralelno sa razvojem CANANDI ogrlice razvijali i adekvatan model poslovanja.

Q2 2020

Saradnja sa FACE i LSS

Zahvaljujući Lovačkom savezu Srbije i FACE (Evropska federacija za lov I zaštitu prirode) koji je prepoznao kvalitet i potencijal CANANDI ogrlice, došli smo do saznanja kako da nastavimo da razvijamo sistem koji će u potpunosti odgovarati lovcima.

Q3 2020

Završen prvi prototip CANANDI ogrlice

Razvili smo prvu verziju CANANDI ogrlice koja je bila rezultat dodatnih testiranja i unapređivanja funkcionalnosti na osnovu potreba koje su lovci spoznali testirajući sistem na terenu u realnim uslovima.

Q1 2021

Podrška inovacionog fonda

Podržani smo od strane inovacionog fonda Republike Srbije koji je prepoznao potencijal CANANDI ogrlice za pse.

Q4 2021

Postali nova StarTech zvezda

Dobitnici smo nagrade StarTech fonda za razvoj inovativnih delatnosti.

Q3 2022

Predstavljanje finalne CANANDI ogrlice

Kako smo nastavili da unapređujemo naše ogrlice za lovačke pse, dobili smo verziju koja je imala naprednije funkcije, lepši izgled sa dodatnim fnkcionalnostima i koja je bila spremna za komercijalnu upotrebu.

Q4 2022

Ulazak na tržište Srbije

Sa zadovoljstvom smo našim lovicma predstavili naš CANANDI system kao finalni proizvod i prodali prvih 20 ogrlica.

Q1 2023

Podržani od KLER fonda

Podržani smo od strane KLERP fonda.

Q2 2023

Prodatih 100 sistema u Srbiji

Naši lovci su prepoznali kvalitet CANANDI uređaja i odlučili da to bude njihov izbor.

Q3 2023

Prodatih 50 na Ex-Yu prostoru

Dobar glas se daleko čuje. Tako su i lovci iz regiona postajali vlasnici CANANDI opreme.

Nagrade za inovacije i razvoj

Vesti i novosti