Korpa

Prvih 5 online kupaca dobijaju 10% popusta na uređaje.

18. април 2022.

CANANDI na Sajmu Nautike, Lova i Ribolova

CANANDI na Sajmu Nautike, Lova i Ribolova

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 42. po redu, održao se na Beogradskom sajmu od 7. do 11. aprila 2022. godine. Veoma smo ponosni što smo bili deo ove priče i što smo imali priliku da predstavimo svoj proizvod i objavimo da komercijalna prodaja CANANDI ogrlica za praćenje lovačkih pasa kreće od 1. Juna 2022. godine.

Bili smo gosti štanda Lovačkog Saveza Srbije koji su nam bili velika podrška u procesu razvoja našeg CANANDI sistema od samog početka. Tu smo imali prilike da komuniciramo sa budućim korisnicima našeg proizvoda i čujemo prve utiske. Interesovanje za naš proizvod je bilo iznad svih naših očekivanja a lista čekanja za kupovinu je postala prilično duga. To nas je podstaklo da još odlučnije uđemo u završnicu priprema za izlazak na tržište i ispunimo očekivanja svih lovaca.

Nastavak saradnje

Imali smo prilike da razgovaramo sa našim domaćinima Bratislavom Ćirkovićem predsednikom LSS, Marijom D. Spasić i Slobom Ljubojevićem, članovima uprave. Pričali smo o našim budućim projektima i saradnjama i dobili pregršt informacija koje će nam pomoći u daljim istraživanjima i projektima. Sa predsednicima lokalnih i regionalnih lovačkih udruženja pričali smo o biodiverzitetu u našoj zemlji i o tome kako naš naredni projekat CANANDI Wild može da pomogne.

Velika inspiracija

Velika nam je čast bila da razgovaramo sa Vladimirom Mijilovićem, autorom knjige “Od Afrike do Sibira” u čijim stranicama je opisao tri decenije dugu lovačku karijeru, prepunu zanimljivih priča i anegdota sa više kontinenata. Razgovarali smo i sa Darkom Kordom autorom i osnivačem jednog od najvećih domaćih kanala o lovu pod nazivom “Trofej”. Ovi sjajni ljudi su nas inspirisali i podstakli da ne odustajemo od svojih vizija.

Novi izazovi

Jednu potpuno novu dimenziju na našem štandu donelo je Društvo Sokolara sa svojim pticama. Razgovarali smo i sa sokolarom Radanom Bulatovićem na temu potencijalnog proširenja primene naše tehnologije za praćenje, ovoga puta na ptice. Ovo je definitivno izazov koji želimo da prihvatimo i to definitivno postaje jedan od naših projekata u budućnosti.

Sa sajma se vraćamo prepuni utisaka i novih ideja, da unapredimo započete projekte i otpočnemo nove.
Do sledećeg sajma nas čeka izlazak na tržište CANANDI ogrlica za praćenje lovačkih pasa, zatim CANANDI Wild sistema za praćenje divljih životinja, i prve fotografije zadovoljnih korisnika za koje jedva čekamo da ih podelimo sa vama.

Dobar pogled!

 

Želite da date doprinos u podizanju bezbednosti u lovu i zaštiti lovačkih pasa?
Slobodno pošaljite Vaš tekst na [email protected]

Do sledećeg viđenja,

Pozdrav CANANDI

Čitajte još...