Korpa

Prvih 5 online kupaca dobijaju 10% popusta na uređaje.

Pravila o privatnosti

Kategorije ličnih podataka koje obrađuje CANANDI

Lični podaci koji se obrađuju kada kreirate nalog na CANANDI web-sajtu:

Kada kreirate CANANDI nalog, tražimo od vas da unesete svoju adresu e-pošte, ime i lozinku. Možete izabrati da unesete samo svoje ime ili nadimak umesto svog punog imena ako želite. Možemo takođe zatražiti da navedete broj svog mobilnog telefona.

Ciljevi I pravni osnovi:

Obrađujemo vašu adresu e-pošte i lozinku jer koristite svoju adresu e-pošte i lozinku za prijavu na svoj nalog. Pravni osnov za obradu vaše adrese e-pošte i lozinke u ovu svrhu je naš legitimni interes da zaštitimo bezbednost vašeg naloga. Ako omogućite autentifikaciju u dva faktora, obrađujemo vaš broj mobilnog telefona ili adresu e-pošte da bismo poslali sigurnosni kod putem SMS-a ili e-pošte. Pravni osnov za obradu ovih informacija u ovu svrhu je naš legitimni interes da zaštitimo bezbednost vašeg naloga.

Takođe obrađujemo vašu adresu e-pošte u svrhu slanja važnih informacija o vašim CANANDI proizvodima, uslugama, aplikacijama ili nalogu, kao što su važne bezbednosne informacije ili materijalne promene ove Politike privatnosti. Ime koje navedete povezano je sa profilom vašeg naloga i prikazuje se kada šaljete komentare ili drugi materijal na našem veb sajtu. Pravni osnov za obradu vaše adrese e-pošte i imena u ove svrhe je naš legitimni interes da vam pružimo važne bezbednosne ili druge informacije o vašim CANANDI proizvodima, uslugama, aplikacijama, nalogu ili materijalnim promenama ove Politike privatnosti i da vam pružimo priliku da se angažujete sa drugim korisnicima.

Takođe obrađujemo vašu adresu e-pošte da bismo je povezali sa vašim nalogom kada komunicirate sa našim predstavnicima korisničke podrške. Pravni osnov za ovu obradu je naš legitimni interes za pružanje kvalitetne korisničke podrške.

Lični podaci koji se obrađuju kada kupite proizvod na CANANDI veb lokaciji ili preko korisničke podrške:

Ako kupite proizvod, mi ćemo prikupiti vaše ime, adresu, adresu e-pošte i broj telefona i druge informacije potrebne za isporuku na vašu kućnu adresu.

Registracija za mlađe od 18 godina:

Zahtevamo da mlađi od 18 godina ne daju lične podatke kompaniji CANANDI. Ako saznamo da smo prikupili lične podatke od deteta mlađeg od 18 godina, preduzećemo korake da te podatke izbrišemo što je pre moguće.

Ažuriranja politike privatnosti

Ovu Politiku privatnosti možemo s vremena na vreme ažurirati kako dodajemo nove proizvode, dok poboljšavamo naše trenutne ponude i kako se menjaju tehnologije i zakoni. Možete utvrditi kada je ova Politika privatnosti poslednji put revidirana pozivanjem na legendu „Poslednje ažurirano“ na dnu ove stranice. Sve promene će stupiti na snagu nakon našeg objavljivanja revidirane Politike privatnosti.

Obavestićemo vas ako su ove promene materijalne i, gde je to zahtevano po važećem zakonu, dobićemo vašu saglasnost. Ovo obaveštenje će biti dostavljeno putem e-pošte ili objavljivanjem obaveštenja o promenama na CANANDI veb lokacijama sa linkom na ovu Politiku privatnosti.